opc_loader

True Iconic Volume Energizing Spray 300ml

De Volume Energizing Spray zal de volume, zachtheid en stijlbaarheid verbeteren tijdens het borstelen van de vacht.

25,00
x
TRUE ICONIC VOLUME ENERGIZING SPRAY 300ml
 
Volume Energizing Spray is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals jojoba-eiwit en natuurlijke hydraterende factor. De Volume Energizing Spray zal de volume, zachtheid en stijlbaarheid verbeteren tijdens het borstelen van de vacht. De spray verzwaard de vacht niet. De Volume Energizing Spray voorkomt dat haren klitten, staticiteit en gespleten haar door te hydrateren en verbetering van de structuur van de vacht. Bij vaker gebruik, zal de vacht conditie, textuur en het volume, beter doorborstebaar zijn en de glans aanzienlijk verbeteren.
De Volume Energizing Spray is waterabsorberend en bevat vitamine en mineralen conditionering agenten om de vacht en huid in uitstekende staat te brengen of houden, zodat haargroei bevordert wordt.

Gebruik de Volume Energizing Spray bij rui (vachtwisseling), wanneer de vacht klitten heeft, bij gespleten haarpunten, behandeld met een haarlak of gewoon niet in de beste conditie is. Spray de Volume Energizing Spray op de vacht, extra op de plaatsen die dat het meest nodig hebben, en begin uit te borstelen. Verminder de tijd dat u aan borstelen kwijt bent en voorkom breken van het haar tijdens het borstelen. De Volume Energizing Spray revatiliseert vachten die in mindere staat zijn door het verbeteren van de vacht textuur. Kan worden gebruikt op nat of droog haar.
 
True Iconic Volume Energizing Spray 300ml heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken.

Aanbevolen artikelen: True Iconic Volume Energizing Spray 300ml

Alternatieve artikelen: True Iconic Volume Energizing Spray 300ml

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch