opc_loader

True Iconic Coat Revitalizing Spray 300ml

Een speciale formule om vachten klitvrij te maken én te voorkomen.

25,00
x
TRUE ICONIC COAT REVITALIZING SPRAY 300ml

Speciaal geformuleerd om huid en vacht te revitaliseren. Bevat voedende ingrediënten zoals jojoba-eiwit en vitaminen om rassen met een sluike, dubbele vacht optimaal te voeden. Laat een verfrissende lichte citrusgeur achter en de True Iconic Coat Revitalizing Spray is op water basis. Verwijdert klitten uit een natte of droge vacht. Een speciale formule om vachten klitvrij te maken én te voorkomen. Uitstekend om de vacht een boost te geven. 

Bijzonder effectief voor rassen zoals; Yorkshire, de Maltese, Shih Tzu, Lhasa Apso, Afghaanse Windhond, etc. Het gebruik van de Coat Revitalizing Spray minimaliseerd de schade veroorzaakt door het drogen van het haar met een föhn, glad tangen of een haarlak. Het geeft een natuurlijke glans aan vacht en voorkomt staticiteit. Kan dagelijks gebruikt worden tijdens het borstelen om de vacht in goede conditie te houden.

Gebruik: Spray op de vacht op de plekken die beschadigd of droog zijn en zodoende de meeste voeding nodig hebben. Kan ook gebruikt worden op een natte vacht na het baden. 

True Iconic Coat Revitalizing Spray 300ml heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken.

Aanbevolen artikelen: True Iconic Coat Revitalizing Spray 300ml

Alternatieve artikelen: True Iconic Coat Revitalizing Spray 300ml

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch