opc_loader

Onze Producten

 

Alpha Animals staat voor een kwalitatief hoogwaardig, eerlijk en duurzaam product met een goede prijs.

 

True Iconic

 

Regelmatig krijgen we vragen waarom True Iconic zo goed werkt... 

 

True Iconic werkt zo goed omdat de ingrediënten van de best mogelijke, beste combinaties en puurste kwaliteit zijn. We vermelden de ingrediënten ook op onze producten. We ontwerpen onze producten onder het mom van kwaliteit boven kwantiteit. Helaas wordt er te vaak voor het omgekeerde gekozen door andere cosmeticamerken omdat dit goedkoper voor hen is en waar dus winstgevendheid op nummer één staat. 

Wij, de mensen achter True Iconic, zijn vooral gepassioneerde liefhebbers van onze dieren en willen het beste voor hen zonder concessies te doen. Ook voor de professionele gebruikers van True Iconic in de salon, pension en bij de dierenarts vinden we het belangrijk dat de ingrediënten niet schadelijk zijn voor dieren én mensen met allergieën of in een mindere gezondheidstoestand. 

 

Nummer twee op onze lijst van belangrijke eigenschappen is het gemak in gebruik. Oefening baart kunst, echter vinden wij dat u niet een grooming opleiding gevolgd hoeft te hebben om de True Iconic producten te kunnen gebruiken. Uiteraard krijgt u meer kennis en vaardigheid als u het vaker gebruikt op verschillende rassen en vacht typen. 

 

Ten derde zijn we transparant. Niet alleen door open te zijn over de ingrediënten, maar ook een eerlijke prijs te bieden. De producten zijn extract, dus kunnen verdunt worden. Ook zult u niet te veel verschillende producten hoeven te gebruiken voor een goed resultaat. En True Iconic bespaart  u tijd in wassen, ontklitten en föhnen. We vertellen u het eerlijke verhaal en zetten marketing niet in om tekortkomingen te verhullen of ons beter voor te doen.

 

Showlijnen en halsbanden

Alpha Animals Design levert geen standaard massa fabriekswerk showlijn, maar een exclusief ambachtswerk. Dat doen we vanuit onze filosofie dat ieder product een stukje kunst dient te zijn, passende bij uw dier. Vanuit deze ambachtelijke gedachte worden al onze showlijnen zelf ontworpen en vervaardigd op basis van eigen designs.

De kwaliteit van onze showlijnen komt niet alleen uit onze bewerking en eigen designs maar ook uit de grondstoffen. Onze grondstoffen worden wereldwijd ingekocht bij specialisten net als Alpha Animals. Zo maken we onder andere gebruik van Belgisch runderleer, Swarovski kristal, Tsjechisch geblazen glas en een speciaal koord onder andere ontwikkeld door ruimtevaartorganisatie NASA. 

 

Van fokken tot gezondheid

Andere topproducten die we hier extra willen benadrukken zijn die van Draminski. Een topproduct in diagnostiek voor echografie bij zwangerschap van hond tot paard. Van wanneer de ideale ovulatieperiode is tot de optimale melkproductie. Zeer geschikt voor fokkers, dierenartsen en veehouders. 

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch