opc_loader

Over Ons

 

Alpha Animals, de beste dieren producten. Waar we van houden, verdient het beste!

  • Top kwaliteit verzorgingsproducten
  • Gespecialiseerde honden producten
  • Design halsbanden en lijnen

 

De oprichtster en directrice van Alpha Animals is Christine Cha Young. Vanuit haar passie voor dieren, design en kwaliteit is ze Alpha Animals begonnen.

 

Alpha Animals is in 2009 opgericht om te voldoen aan de behoefte van exclusieve, doch functionele design halsbanden en showlijnen. Deze behoefte ontstond vanuit het zelf showen van Chinese Naakthonden. Wat snel volgde vanuit enthousiaste klanten was vraag naar meer specifieke producten van hoge kwaliteit voor het verzorgen, houden en fokken van (show-)honden én katten. Zodoende is het productaanbod uitgebreid met als belangrijkste voorwaarden van uniek en hoogwaardige producten.

 

Wat volgde was een grote vraag naar betere grooming producten.  We kregen de feedback dat veel grooming producten al lang hetzelfde waren zonder doorontwikkeling en het meestal formules waren die gebaseerd waren op mensenshampoos, dus niet de juiste ph waardes voor honden en katten waren.

 

Na het succesvol introduceren in 2011 van een Amerikaanse grooming productenlijn besloten we om in 2013 zelf een lijn grooming producten te ontwikkelen zonder concessies te hoeven doen. Door de productie en de ontwikkeling van de producten in eigen beheer te hebben, kunnen we pure en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten garanderen. Een ander uitgangspunt bij de ontwikkeling van de True Iconic producten is dat het makkelijk in gebruik dient te zijn en de verzorging routine uit niet te veel verschillende producten mag bestaan. We willen hoge kwaliteit producten toegankelijk maken voor een grotere groep mensen. Dus producten die zichzelf bewijzen en niet de marketing.

 

Naast de verdere ontwikkeling van True Iconic producten staan voor de toekomst nog veel meer producten en diensten op de planning om de honden- en kattenliefhebber nog beter te dienen in kwaliteit. 

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch