opc_loader

Draminski is hoge kwaliteit, high-tech elektronische apparatuur voor diagnostiek van honden, katten tot vee. Dit product is draagbaar en wordt verzekerd verstuurd en heeft een levertijd van 2 weken.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 

 

DRAMINSKI – is een erkende fabrikant van hoge kwaliteit, high-tech elektronische apparatuur voor professionals uit de hond industrie, met name hond fokkers en ook de dierenartsen.
Wij zijn een van de leiders op het gebied van compacte en mobiele Ultrasonografie in de wereld en de grootste leverancier van hond ovulatie detectoren.
Voor 22 jaar hebben wij zijn gespecialiseerd in innovatieve productontwikkeling, productie en verkoop in alle continenten.
De oprichter en eigenaar van het bedrijf is Janusz Dramiński, die met de steun van vele familieleden, met inbegrip van zijn zoon Thomas Dramiński elektronische ingenieur, die ontwierp de elektronische systemen voor de eerste apparaten, ontwikkeling van zeer succesvolle en dynamische onderneming al bereikt.

SLEUTEL GEBEURTENISSEN:

 • 1987-Begin van de comapany en binnenlandse verkoop.
 • 1992 Eerste deelname aan een landbouwbeurs in Brussel AGRIBEX. (Begin van regelmatige aanwezigheid op
 • Wereld internationale tentoonstellingen en marktonderzoek in het buitenland).
 • 1990 Expansie van de uitvoer van product apparatuur en uitbreiding van het distributienetwerk.
 • 1998 Eerste website gelanceerd met het merk van de Draminski bevorderd in de hele wereld.
 • 2003 Medal de Europese door de Business Center Club voor "kleine, batterij opgeladen, draagbare ultrasone scanner met LCD monitor zwangerschap diagnose in kleine en grote dieren"
 • April 2004 ISO 9001: 2000 certificaat toegekend voor het ontwerp, de vervaardiging, verkoop, onderhoud van elektronische apparatuur voor landbouw, agro-industrie en veterinaire (inclusief Ultrasonografie).
 • Mei 2004 Improvment van de werking van het bedrijf aan de Poolse toegang tot de Europese Unie en de uitbreiding tot nieuwe wereldmarkten gerelateerde.
 • Maart 2008 verwerving van de titel, "Ermland-Mazury leider van innovatie 2007

VISIE VAN HET BEDRIJF:

DRAMIŃSKI leider in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en apparaten in de geneeskunde, veterinaire en de landbouw.
DRAMIŃSKI herkenbaar merk op alle continenten.
DRAMIŃSKI reputatie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie.

ONZE BUSINESS:

Wij zijn een fabrikant en leverancier van een breed scala van moderne elektronische apparatuur van hond industrie (ovulatie detektor hond, hond scannen echografie, Sontrace) landbouw (graan vochtmeters) en graan processing (NIR Analyzer), veterinaire (draagbare Ultrasonografie) veeteelt (zwangerschap detectorenwarmte, mastitis detectoren), en ook-geneeskunde (medische Ultrasonografie).

Wij leveren onze producten aan:

 • Dierenartsen
 • Fokkers van runderen, paarden, varkens, schapen en honden
 • Producenten van landbouwproducten
 • Graan verwerkende bedrijven
 • Collecties van graan
 • Menselijke geneeskunde specialisten

Apparatuur ontworpen en geproduceerd in Draminski wordt uit Zuid-Amerika naar Azië momenteel naar 53 landen in alle werelddelen geëxporteerd. Wij hebben duizenden tevreden klanten, waarvan de nummers via aanbeveling groeien blijven. Dramiński neemt deel aan veel gerenommeerde handel evenementen en beurzen, conferenties en praktische opleidingsevenementen – zowel in Polen en in de hele wereld.

Chain - Draminski - herkenbaar merk van de distributeur op alle continenten.

SAMENWERKING:

Voortdurende samenwerking met prestigieuze onderzoekscentra en wetenschappers over de hele wereld biedt het begrip, het gebruik en de uitvoering van onze instrumenten voor de verwachtingen van onze klanten.
Als gevolg van onze verplichting aan kwaliteit voldoen onze productie plannen aan de meest geavanceerde technologieën, moderniteit combineren met ervaring voor superieure producten en uitstekende service naar onze klanten.

 

Technische dienst

Het belangrijkste principe in onze productieproces is het handhaven van de hoogste kwaliteit en aldus te zorgen voor maximale levensduur efficiëntie van de aangeboden apparatuur.

DRAMIŃSKI bedrijf biedt snelle en efficiënte service voor onze klanten in de garantieperiode (volgens de post op garantie kaart) en open post-guarantee service, met inbegrip van modernisering van apparatuur. Levering van service garanderen wij binnen 48 uur na ontvangst van de zending.

In het geval de uitgebuite apparatuur moet worden onderhouden, bieden we de eenvoudigste manier en de laagste kosten.
Gelieve te verzenden de apparatuur DRAMIŃSKI bedrijf via post (na bevestiging van ontvangst) naar het volgende adres:

DRAMIŃSKI
ul. Owocowa 17
10-860 Olsztyn

Polen

Alleen dan kan u er zeker van zijn dat de apparatuur de bestemming zonder problemen bereikt. Na de dienst, zal de apparatuur worden verzonden naar het opgegeven adres.

Het is nog niet altijd nodig voor het verzenden van de gebruikte apparatuur. Een kort telefoongesprek kan zijn genoeg over te brengen een aantal opmerkingen aan onze medwerkers. Veel oorzaken van tijdelijke problemen kunnen worden opgelost via de telefoon. Mocht u nog vragen of twijfels, we wachten op uw opmerkingen op telefoonnummer: +48 89 527 11 30.

Als een fabrikant zijn wij altijd ter beschikking van onze apparatuur gebruikers.

Menu
 • Nederlands
 • English
 • Deutsch