opc_loader

True Iconic Volume Maxi Care Conditioner Gallon (4546ml)

 "De volume schiet omhoog met de Volume Maxi Bath & Care, ideaal voor een gezonde, fluffy en volle vacht..."

95,00
x

TRUE ICONIC VOLUME MAXI CARE CONDITIONER Gallon 4546ml

 

  • Het zorgt voor de juiste textuur
  • Verbetert het volume
  • Maakt de vacht beter beheersbaar
  • Geeft glans
  • Voorkomt statische vachten
  • Maakt het haar vuilafstotend

 

Een unieke mix van eiwitten die de vacht dikker maakt door dichtheid en volume toe te voegen aan elke haarschacht. De Volume Maxi Care Conditioner zorgt voor de juiste textuur en zal het volume van de vacht versterken en tegelijkertijd voeden. Het resultaat zal een anti statische glanzende vacht zijn die gemakkelijker te hanteren is en vuil zal afstoten.

 

Aanbevolen voor rassen met krullende-, harde-, ruwe-, en dubbele vachten, zoals die van; de Poedel, Bichon Frise, Keeshond, Siberische Husky, Tibetaanse Mastiff, Pekingees, Shiba Inu, Corgi en voor sluike vachten welke de textuur willen verbeteren en / of die extra lift nodig hebben.

Hoe te gebruiken
1 deel conditioner op 8 delen water voor een normale vachten, tot 1-12 als de vacht in goede staat is. Mede afhankelijk van het gewenste resultaat. Werk goed in totdat de vacht verzadigs is en besteed speciale aandacht aan de haar uiteinden en andere plekken die dat vereisen.
Kan ook worden gebruikt als een helende remedie voor zeer slechte beschadigde of droge vachten. Laat dan 5-10 minuten inwerken.

  "De volume schiet omhoog met de Volume Maxi Bath & Care, ideaal voor een gezonde, fluffy en volle vacht..."

True Iconic Volume Maxi Care Conditioner Gallon (4546ml)
Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Resultaat:  1 
Een uniek product. Doet wat het moet doen, de vacht verzorgen en het beste van de vacht naar boven brengen. Daarnaast een bijzonder fijne geur en spoelt snel en gemakkelijk uit! Een bijzonder product, ik ben om! 1 product voor verschillende vachten met als simpel verschil de verdunning. Daarnaast de conditioner als kamspray gebruiken daar waar de vacht nog extra voeding nodig heeft.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: True Iconic Volume Maxi Care Conditioner Gallon (4546ml)

Alternatieve artikelen: True Iconic Volume Maxi Care Conditioner Gallon (4546ml)

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch