opc_loader

Bedrijven

 

Alpha Animals holding heeft het exclusieve hoogwaardige merk True Iconic. Wij leveren aan andere (web)winkels evenals salons, trimscholen, dierenartsen en pensions. Voor bedrijven bieden we 15% korting op al uw aankopen bij Alpha Animals van het merk True Iconic zonder minimum aankopen. Op andere artikelen geldt geen korting, tenzij specifiek vermeld. Deze korting wordt bij het afrekenen automatisch verrekend met het totaal bedrag.

 

Voorwaarde is dat u bij het aanmaken van uw account, een geldig zakelijk BTW nummer kunt overleggen van een relevante bedrijfsvoering. Relevante bedrijfsvoering zijn; een trimsalon, trimschool, hondenpension/asiel, dierenarts of dieren(web)winkel. Wij zullen uw BTW nummer controleren aan de hand van de bedrijfsnaam en het EU BTW controle systeem. Als dit klopt wordt u in de bijbehorende korting klantgroep ingedeeld en kunt u van de korting genieten.

 

Bent u geïnteresseerd om de merken van Alpha Animals weder te verkopen, dan hebben we bij bestelling van minimum 1000 euro ex. btw een aparte prijslijst met hogere korting en vanaf 2500 euro ex btw een nog hogere korting.

Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact met ons opnemen via:

[email protected]

 

 
Alpha Animals behoudt zich het recht voor, ten allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen aan te brengen aan in het Groothandel Programma.
Menu
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch