opc_loader

True Iconic Volume Pakket - Shampoo/Conditioner/Spray

Dit pakket combineert de voordelen van de 3 True IconicVolume product serie. Maakt het haar dikker, voegt dichtheid en volume toe aan elke haarschacht terwijl het zachtjes reinigt. 

75,00
x

TRUE ICONIC VOLUME MAXI BATH 400ml

 • Maakt op een zachte manier schoon
 • Verdikt de haarschacht 
 • Geeft extra volume 
 • Versterkt beschadigd haar vanaf de wortel
Maakt het haar dikker, voegt dichtheid en volume toe aan elke haarschacht terwijl het zachtjes reinigt. Vergroot de diameter van elke haarschacht voor vol, gezond haar vol van dichtheid en volume.De eiwitten versterken beschadigd haar door het aansluiten en afdichten gebroken eiwit delen. Het haar wordt geherstructureerd op moleculair niveau, waardoor het sterker wordt en meer volume krijgt. 
 • Veilig voor alle huidtypen
 • Veilig voor alle vacht typen
 • Veilig voor alle rassen
 • Veilig voor alle kleuren
 • Veilig voor gebruik in vochtige en droge klimaten
Aanbevolen voor rassen met krullend, ruw of dubbele vachten.
Ook beschikbaar in groot formaat, Gallon 4546ml.
Hoe te gebruiken: 
Normale huidtypen, verdun 1 deel shampoo op 7 delen water.
Voor gevoelige of allergische honden verdun 1 deel shampoo op 8-10 delen water.
Opmerking: Shampoo schuimt niet veel, maar reinigt erg goed. Geen dierlijk extract en geen toegevoegd zout (NaCl) natriumchloride of kleurstoffen.

TRUE ICONIC VOLUME MAXI CARE CONDITIONER 400ml

 • Het zorgt voor de juiste textuur
 • Verbetert het volume
 • Maakt de vacht beter beheersbaar
 • Geeft glans
 • Voorkomt statische vachten
 • Maakt het haar vuilafstotend

Een unieke mix van eiwitten die de vacht dikker maakt door dichtheid en volume toe te voegen aan elke haarschacht. De Volume Maxi Care Conditioner zorgt voor de juiste textuur en zal het volume van de vacht versterken en tegelijkertijd voeden. Het resultaat zal een anti statische glanzende vacht zijn die gemakkelijker te hanteren is en vuil zal afstoten.

Ook verkrijgbaar in Gallon grootte.

Aanbevolen voor rassen met krullende-, harde-, ruwe-, en dubbele vachten, zoals die van; de Poedel, Bichon Frise, Keeshond, Siberische Husky, Tibetaanse Mastiff, Pekingees, Shiba Inu, Corgi en voor sluike vachten welke de textuur willen verbeteren en / of die extra lift nodig hebben.

Hoe te gebruiken
1 deel conditioner op 8 delen water voor een normale vachten, tot 1-12 als de vacht in goede staat is. Mede afhankelijk van het gewenste resultaat. Werk goed in totdat de vacht verzadigs is en besteed speciale aandacht aan de haar uiteinden en andere plekken die dat vereisen.
Kan ook worden gebruikt als een helende remedie voor zeer slechte beschadigde of droge vachten. Laat dan 5-10 minuten inwerken.

  "De volume schiet omhoog met de Volume Maxi Bath & Care, ideaal voor een gezonde, fluffy en volle vacht..."

TRUE ICONIC VOLUME ENERGIZING SPRAY 300ml

Volume Energizing Spray is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals jojoba-eiwit en natuurlijke hydraterende factor. De Volume Energizing Spray zal de volume, zachtheid en stijlbaarheid verbeteren tijdens het borstelen van de vacht. De spray verzwaard de vacht niet. De Volume Energizing Spray voorkomt dat haren klitten, staticiteit en gespleten haar door te hydrateren en verbetering van de structuur van de vacht. Bij vaker gebruik, zal de vacht conditie, textuur en het volume, beter doorborstebaar zijn en de glans aanzienlijk verbeteren.
De Volume Energizing Spray is waterabsorberend en bevat vitamine en mineralen conditionering agenten om de vacht en huid in uitstekende staat te brengen of houden, zodat haargroei bevordert wordt.


Gebruik de Volume Energizing Spray bij rui (vachtwisseling), wanneer de vacht klitten heeft, bij gespleten haarpunten, behandeld met een haarlak of gewoon niet in de beste conditie is. Spray de Volume Energizing Spray op de vacht, extra op de plaatsen die dat het meest nodig hebben, en begin uit te borstelen. Verminder de tijd dat u aan borstelen kwijt bent en voorkom breken van het haar tijdens het borstelen. De Volume Energizing Spray revatiliseert vachten die in mindere staat zijn door het verbeteren van de vacht textuur. Kan worden gebruikt op nat of droog haar.

True Iconic Volume Pakket - Shampoo/Conditioner/Spray heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: