opc_loader

True Iconic MINUET Gebogen Schaar 15,25cm "Rainbow Edition"

TRUE ICONIC Professional Shears Series - MINUET RAINBOW Limited Edition

Dit product wordt per bestelling gefrabriceerd, dus de levertijd is 2-6 weken.

Minuet

De Minuet is een langzame ballroom dans die zijn oorsprong kent in 17 eeuws Europa populair bij de mensen uit die tijd vanwege haar sierlijkheid en elegantie. Nu kunnen uw vingers genieten van het betoverende ritme van het kleinste model in de gehele True Iconic scharen serie. De Minuet is een kleinere schaar gezegend met bladen van gebogen staal voor sierlijke precisie om de typische Asian grooming style te kunnen knippen. Neem de Minuet ten dans en ervaar uw ambachterlijke werk ten volste.

De Minuet is gemaakt van kwaliteitsgraad 440C roestvast staal van martensitische staaltypen. Kenmerkend voor dit type RVS staal zijn de hoge hardheid en sterkte na 440C warmte bewerking, dit is de sterkste hardheid van RVS. Daarnaast kenmerkend zijn een hoge rekgrens, degelijke corrosiebestendigheid en magnetisch, dus u kunt de Minuet handig opbergen aan een magneetstrip.

249,00
x
True Iconic MINUET Gebogen Schaar 15,25cm "Rainbow Edition" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: