opc_loader

True Iconic MINUET + LITE Limited Rainbow Edition combo

TRUE ICONIC Professional Shears Series - MINUET & LITE RAINBOW Limited Edition combo

Dit product wordt per bestelling gefrabriceerd, dus de levertijd is 2-6 weken.

De combinatie van de MINUET en LITE in beperkte limited edition beschikbaar

MINUET

De Minuet is een langzame ballroom dans die zijn oorsprong kent in 17 eeuws Europa populair bij de mensen uit die tijd vanwege haar sierlijkheid en elegantie. Nu kunnen uw vingers genieten van het betoverende ritme van het kleinste model in de gehele True Iconic scharen serie. De Minuet is een kleinere schaar gezegend met bladen van gebogen staal voor sierlijke precisie om de typische Asian grooming style te kunnen knippen. Neem de Minuet ten dans en ervaar uw ambachterlijke werk ten volste.

LITE
LITE is de nieuwste innovatie van True Iconic's wereldbefaamde lijn van premium scharen. LITE is een unieke schaar met een klein formaat wat optimaal is voor creative grooming en afwerking. Met haar geraffineerde Japanse roestvrijstalen bladen met een lengte van 16,5cm lang biedt LITE een ongeëvenaarde flexibiliteit en manoeuvreerbaarheid voor groomers om hun vaardigheden met de hoogste precisie te tonen. De snijkant is perfect geslepen, geschikt om vachten aanzienlijk meer driedimensionaal te vormen. Naast Minuet is LITE een handige aanvulling op het gereedschap van elke grommer. De rechte rand complimenteert de gebogen Minuet heel goed.

Beide scharen zijn gemaakt van kwaliteitsgraad 440C roestvast staal van martensitische staaltypen. Kenmerkend voor dit type RVS staal zijn de hoge hardheid en sterkte na 440C warmte bewerking, dit is de sterkste hardheid van RVS. Daarnaast kenmerkend zijn een hoge rekgrens, degelijke corrosiebestendigheid en magnetisch, dus u kunt beide scharen handig opbergen aan een magneetstrip. 

400,00
x
True Iconic MINUET + LITE Limited Rainbow Edition combo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: