opc_loader

True Iconic LITE Rechte Schaar 16,5cm "Starligth Edition"

TRUE ICONIC Professional Shears Series - LITE STARLIGHT Limited Edition

Dit product wordt per bestelling gefrabriceerd, dus de levertijd is 2-6 weken.

LITE
LITE is de nieuwste innovatie van True Iconic's wereldbefaamde lijn van premium scharen. LITE is een unieke schaar met een klein formaat wat optimaal is voor creative grooming en afwerking. Met haar geraffineerde Japanse roestvrijstalen bladen met een lengte van 16,5cm lang biedt LITE een ongeëvenaarde flexibiliteit en manoeuvreerbaarheid voor groomers om hun vaardigheden met de hoogste precisie te tonen. De snijkant is perfect geslepen, geschikt om vachten aanzienlijk meer driedimensionaal te vormen. Naast Minuet is LITE een handige aanvulling op het gereedschap van elke grommer. De rechte rand complimenteert de gebogen Minuet heel goed.

De Starlight Edition van de LITE heeft een vallende sterren design die een extra dimentie geeft aan deze toch al bijzondere compacte schaar. 

De LITE is gemaakt van kwaliteitsgraad 440C roestvast staal van martensitische staaltypen. Kenmerkend voor dit type RVS staal zijn de hoge hardheid en sterkte na 440C warmte bewerking, dit is de sterkste hardheid van RVS. Daarnaast kenmerkend zijn een hoge rekgrens, degelijke corrosiebestendigheid en magnetisch, dus u kunt de LITE handig opbergen aan een magneetstrip. 

249,00 150,00 U bespaart: 40%
x
True Iconic LITE Rechte Schaar 16,5cm "Starligth Edition" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items