opc_loader

True Iconic Herstel Pakket

Een speciaal samengesteld pakket om de huid en vacht te herstellen en weer tot volle wasdom te laten komen. 

75,00
x

Het True Iconic Herstel pakket bestaat uit de volgende 3 producten. 

TRUE ICONIC COLLAGEN PLUS BATH 400ml

 • Voorkomt gespleten haarpunten
 • Vermindert broosheid
 • Stimuleer haargroei
 • Verzorgt vacht én huid
 • Zacht en soepel
 • Sluit de poriën
Een speciaal samengestelde shampoo rijk aan vitaminen, proteïnen en conditioners, die diep reinigt, herstelt en zowel de vacht en huid verzorgt. Revitaliseert beschadigd haar en vermindert de uitscheiding door drievoudige hydraterende stoffen. Regelmatig gebruik van de True Iconic Collagen Plus Bath voorkomt haarbreuk en het bevordert de haargroei. Maakt de vacht zijdezacht, glanzend en vol in aanzien. De Collagen Plus Bath herstelt de vacht en huid en maakt het sterker en gezonder.
 • Veilig voor alle huidtypes
 • Veilig voor alle vacht types
 • Veilig voor alle rassen
 • Veilig voor alle kleuren
 • Veilig in ieder klimaat (vochtig of droog)
Speciaal aanbevolen voor lange en fijne kortharige vachten, alsmede de naakte rassen. Zoals onder anderen Maltheser, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Pug, Beagle, Doberman, Golden Retriever en haarlose rassen zoals de Chinese Gekuifte Naakthond.
Hoe te gebruiken:
Voor normale huid verdun 1 deel shampoo op 7 delen water. 
Bij een gevoelige of allergische hond 1 deel shampoo op 8-10 delen water.
Opmerking: De True Iconic shampoo's schuimen veel minder dan andere shampoo's, maar maken en voeden desnodanks wel sterk. Bevat geen dieren extracten, toegvevoegde zounte (NaCi), sodium chloride of kleurstoffen. 

TRUE ICONIC COLLAGEN PLUS CARE CONDITIONER 400ml

 • Helpt om haarbreuk te voorkomen
 • Vermindert broosheid
 • Stimuleert haargroei
 • Zorg voor de jusite balans in vochtgehalte
 • Voedt de huid én de vacht
 • Verkleint de poriën
 • Maakt zijdezacht en stralend van glans

De eerste van een nieuwe generatie conditioners. True Iconic Collagen Plus Care Conditioner bevat een extreme hoeveelheid collageen. Eiwit, vitamine E en avocado-extract maakt slap futloos haar weer vol en levendig. Vitamine B5 maakt het haar sterk en elastisch, zodat het zal niet breken tijdens het borstelen. True Iconic Collagen Plus Care Conditioner verjongt en herstelt de huid, spoelt volledig uit en zal het haar niet vettig maken. PH gebalanceerd (6,5-7,5), natuurlijk, biologisch afbreekbaar en niet-irriterend.

Collageen is een eiwit dat de meeste mensen associëren met de huid. Hoewel het waar is dat collageen de huid haar ondersteunende structuur geeft, geeft het de huid ook haar veerkracht. Maar collageen is een zeer belangrijk eiwit voor ons hele lichaam, met inbegrip van onze haren. Collageen is een van de meeste eiwitten in bindweefsels, waaronder kraakbeen, bot en huid. Collageen is een eiwit dat ongeveer 30 procent van het eiwit in het lichaam omvat. Collageen is uniek in lichaamseiwitten omdat het de meest belangrijke eiwit van bindweefsel is. Collageen is ook zeer belangrijk voor reparatieprocessen in het lichaam. Eigenlijk houdt collageen het lichaam bij elkaar. Naast water, is collageen de belangrijkste structurele stof in ons lichaam, goed voor 25-30% van het totale eiwit. Het is ook de belangrijkste component van haar, huid en nagels.

Bij haarverzorging kan collageen de haarschacht herstellen en haargroei verbeteren tot 36%. De True Iconic collageen serie shampoo én conditioner versterken het haar en vergroot de diameter van de individuele haren. Dit is zeer belangrijk tegen haaruitval en haarverlies omdat de toegenomen diameter van de individuele haren een vollere algehele verschijning geven.

De True Iconic Collageen behandeling kalmeert de huid en wollig haar, maakt het glad en brengt glans.

 • Veilig voor alle huidtype
 • Veilig voor alle Coat Type
 • Veilig voor alle Breed
 • Veilig voor alle kleuren
 • Veilig voor alle Klimaat (vochtige of droge)

Aanbevolen voor vachten met lang en kort stijl haar, en rassen met een dubbele vacht, bijvoorbeeld; de Malthezer, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Pug, Beagle, Doberman, Golden Retriever en haarloze rassen zoals de Chinese Gekuifte Naakthonden.

Hoe te gebruiken:
Verdun 1 deel shampoo tot 8 delen water voor een zwaardere afwerking. Voor een lichtere afwerking gebruk 1 tot 10, 1 tot 12 of 1 tot 16. Bij gebruik als borstel spray of leave-in conditioner, verdun 1 tot 18. Voor ruwe vachten alleen als spray en verdunnen 1 tot 24.

Conditioner is zeer geconcentreerd te gebruiken als:

  1) Vochtinbrengende Spray
Voor dagelijks borstelen onderhoud zet de conditioner in de spray fles verdunnen 1:18 delen water. zachtjes spuiten voor borstel, verminderen de statische betere borstelen (Geschikt voor dagelijks borstelen op al uw honden) P / S. Net zachtjes spuiten 1-2 pompen in de lucht boven het lichaam ongeveer 1 voet afstand, zal de molecule dalen het lichaam en verminderen statisch.

2) Herstel van een droge vacht
Breng op de uiteinden van de vacht onverdund. Verlaat 5-10 minuten en spoel dan grondig met lauw water.

3) Als gewone Conditioner
De Collagen Plus Care Conditioner is sterk geconcentreerd, en dient verdunt te worden  1: 8 of tot ~ 20 (afhankelijk van het volume en de dikte van de vacht), om een gewoon mooie afwerking te krijgen als resultaat.

Geen dierlijke extracten en geen toegevoegd zout (NaCl) natriumchloride en Coloring Kleurstoffen.

TRUE ICONIC COAT REVITALIZING SPRAY 300ml

Speciaal geformuleerd om huid en vacht te revitaliseren. Bevat voedende ingrediënten zoals jojoba-eiwit en vitaminen om rassen met een sluike, dubbele vacht optimaal te voeden. Laat een verfrissende lichte citrusgeur achter en de True Iconic Coat Revitalizing Spray is op water basis. Verwijdert klitten uit een natte of droge vacht. Een speciale formule om vachten klitvrij te maken én te voorkomen. Uitstekend om de vacht een boost te geven. 

Bijzonder effectief voor rassen zoals; Yorkshire, de Maltese, Shih Tzu, Lhasa Apso, Afghaanse Windhond, etc. Het gebruik van de Coat Revitalizing Spray minimaliseerd de schade veroorzaakt door het drogen van het haar met een föhn, glad tangen of een haarlak. Het geeft een natuurlijke glans aan vacht en voorkomt staticiteit. Kan dagelijks gebruikt worden tijdens het borstelen om de vacht in goede conditie te houden.

Gebruik: Spray op de vacht op de plekken die beschadigd of droog zijn en zodoende de meeste voeding nodig hebben. Kan ook gebruikt worden op een natte vacht na het baden. 

True Iconic Herstel Pakket
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat: 1


Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Great products!!!
I'm a big fan. My dogs look stunning with this products!!!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items