opc_loader

True Iconic Waterless Cat Bath Spray 500ml

 True Iconic MEOW Waterless Cat Bath Shampoo Spray 500ml

- Schoon zonder te wassen met water
- PH-balans
- met Dadel Fruit Ferment Extract
- hydrateert de huid van de kat
- Bevat GEEN alcohol of schoonmaakmiddel

29,50
x
TRUE ICONIC MEOW WATERLESS CAT BATH SHAMPOO SPRAY 500ml

No Rinse Formula - PH-balans met extract van dadelfruit


True Iconic Waterless Cat Bath laat zich gemakkelijk in de vacht van de kat spuiten. Deze simpel te gebruiken shampoo spray bevat een milde geur en verwijdert alle geuren in een paar minuten. De spray kan eenvoudig worden ingemasseerd op de huid en in de vacht van de kat en kan ervoor zorgen dat hij comfortabel blijft tijdens het gebruik. Meow Waterless Cat Bath hydrateert de huid van uw kat, en bovendien minimaliseert aandoeningen zoals een droge huid. Een van de factoren die uw kat onaangename jeuk kan geven. Het verzacht de vacht en geeft de huid een ontspannende en zachte 'touch'.

Het speciale aan deze shampoo is dat het ideaal is voor katten die niet van water houden. Vanwege de watervrije eigenschappen hoeven kattenbezitters niet door moeilijkheden heen om hun kat te wassen. De shampoo is alcohol- en wasmiddelvrij.

Gebruik: Goed schudden en spray op de vacht. Masseer op de vacht en de huid en maak handdoek droog. Of föhn droog indien nodig. Vermijd ogen en de binnenkant van de oren.

True Iconic Waterless Cat Bath Spray 500ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items